Leverantörer

Här ser de leverantörer vi jobbar med. Vi håller oss alltid med de bästa materialen och de nyaste verktygen samtidigt som vi sätter mycket stora krav på våra leverantörer. Besök gärna våra leverantörer genom att klicka på resp. logga.

Hos TD Golv hittar du Golvabias sortiment av kakel & klinker, trägolv och textila mattor. Golvabias golv lämpar sig för såväl hem som offentlig miljö. Välkommen in i butik och hitta ditt golv från Golvabia!

Forbo Flooring Systems är en global tillverkare av högkvalitativa golvbeläggningar. Vi säljer Forbo-koncernens välkända golv- och väggprodukter.

Kährs grundades år 1857 i Nybro. Idag är det en av de äldsta golvtillverkarna i världen. Nyckeln till framgång ligger i deras djupa passion för att skapa vackra golv, något som avspeglas i deras omsorg om hantverket och konstanta fokus på kvalitet.

Tarkett har golv till hemmets alla rum. Upptäck deras breda utbud av trägolv, laminatgolv, vinylgolv i olika utföranden samt väggmaterial för våtrum.

Vi har i vår butik och använder under våra jobb tätskikt fix och fog samt spackel-produkter från Schönox.

Från Dekora hittar man det mesta inom kakel, klinker och mosaik. Dekora importerar och marknadsför produkter från hela världen även om merparten kommer från Europa.